Stel cookie voorkeur in

Stichting CLC Arnhem PO zoekt een programmamanager Sport, Bewegen en Gezondheid

13-09-2019

Stichting Community Learning Center (CLC) Arnhem Primair Onderwijs (PO) is een initiatief van de onderwijsbesturen Delta Scholengroep en DeBasisFluvius; samen zijn zij verantwoordelijk voor onderwijs aan 15.000 leerlingen op 60 scholen voor (speciaal) basisonderwijs in Arnhem e.o.

De programmalijn Sport, Bewegen en Gezondheid is een nieuw in te richten programmalijn binnen stichting CLC Arnhem PO, die voortkomt uit een eerder door de besturen getekend convenant met Sportbedrijf Arnhem en de gemeente Arnhem.

Onderwijsbesturen Delta Scholengroep, DeBasisFluvius, De Onderwijsspecialisten en Sportbedrijf Arnhem willen de Arnhemse leerlingen (4-12 jr) betere kansen bieden op het gebied van bewegen, sport en gezondheid. Om dit te realiseren zetten zij in op een gezamenlijke aanpak, die ook de ambitie heeft om vernieuwend te zijn. De programmalijn moet leiden tot verbetering van de samenwerking t.b.v. meer beweegtijd voor Arnhemse kinderen en verbeteren van de kwaliteit van leren bewegen.

Voor de programmalijn Sport, Bewegen en Gezondheid zoeken wij een Programmamanager 0,6 fte
De programmamanager dient bestaande initiatieven en activiteiten in kaart brengen en verder te ontwikkelen; denk daarbij aan bestaande (of op te richten) netwerken van vakleerkrachten, projecten over dit thema en activiteiten vanuit de wijken rondom (speciaal) onderwijs. Hiertoe dient een wijkgerichte aanpak op sport, bewegen en gezondheid ontwikkeld te worden, met beweegteams als aangrijpingspunt. Tevens is de programmamanager in de lead om daar waar nodig en wenselijk verbindingen tot stand te brengen en samenwerking aan te gaan met (a) andere programmalijnen en (b) met opleiding en onderzoek. De ideale kandidaat voor de functie van programmamanager is werkzaam bij één van de bij stichting CLC Arnhem PO aangesloten organisaties of partnerorganisaties. Detachering op projectbasis vanuit de huidige werkgever heeft de voorkeur.

Wij zoeken een collega die:

  • de programmalijn rondom Sport, Bewegen en Gezondheid verder kan opbouwen en uitwerken;
  • daarbij samenwerkt, verbindt en innoveert met stakeholders en partijen in de stad;
  • brede kennis en ervaring heeft met het programma-onderwerp en de doelgroep;
  • het gedachtengoed, de visie en de gezamenlijke aanpak kan vertalen naar praktijken.

Aanstelling
Functieomvang: 0,6 Start: z.s.m. Salaris: Schaal OOP 11 (max € 4621,- per maand op fulltime basis) Aanstelling: een tijdelijke aanstelling op projectbasis, bij voorkeur in een detacheringsconstructie, vooreerst voor de duur van een jaar. 

Heb je belangstelling?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan de eisen of wil je informatie over de vacature? Je motivatiebrief t.a.v. mw. A. Wiggers, directeur stichting CLC Arnhem PO, kun je uiterlijk 26 september mailen aan e.hendriks@stichtingpas.nl, voor meer informatie kun je contact opnemen met mw. A. Wiggers 06-13166338. De gesprekken vinden plaats op 3 oktober.

Vacature CLC