Stel cookie voorkeur in

DeBasisFluvius, Toletto en Nederrijn Schoonmaak genomineerd voor Best Practice Award 2019

09-11-2018

Voor onze gezamenlijke strijd tegen vieze toiletten zijn wij genomineerd voor de Best Practice Award 2019 van Code Schoonmaak. Zie ook: DeBasisFluvius gaat de strijd aan met vieze toiletten.

Op 24 januari 2019 wordt voor de zevende keer de Best Practice Award uitgereikt. Deze uitreiking vindt plaats tijdens de finale in de Jaarbeurs Utrecht. Vandaag is bekend geworden welke 4 Best Practices doorgaan naar deze finale. ‘Ook dit jaar waren de ingediende Best Practices weer van een erg hoog niveau, wat de keuze voor de finalisten niet eenvoudig heeft gemaakt’, aldus de heer Blokland, voorzitter van de jury van de Best Practice Award 2018. ‘Uiteindelijk heeft de jury toch weloverwogen 4 finalisten voor de Best Practice Award 2018 gekozen’, zegt Blokland.

De indieners zijn organisaties die samen de Code Verantwoordelijk Marktgedrag Schoonmaak- en Glazenwassersbranche succesvol in de praktijk brengen. Met als resultaten: verbeterde arbeidsomstandigheden, een versterking van de betrokkenheid van de schoonmaakmedewerker en een verbetering van de kwaliteit van het schoonmaakwerk.

De genomineerden zijn:

  • DeBasisFluvius, Toletto en Nederrijn Schoonmaak: Kruisbestuiving door ketenintegratie
  • GOM Hospitality en Ibis Styles Haarlem City: One team, one goal
  • Toekomst Schoonmaakbedrijf B.V., Hutten Catering en vanderLande Industries: Samen aan de slag
  • Universiteit van Amsterdam en Hogeschool van Amsterdam: Waardering voor de schoonmaker

Voor meer informatie bekijk de website Code Schoonmaak.