Stel cookie voorkeur in

Strategisch beleidsplan

Twee besturen voor primair onderwijs in Arnhem hebben samen een missie voor het onderwijs aan de kinderen van Arnhem ontwikkeld. 

De Basis en Fluvius willen het beste onderwijs voor ieder kind in Arnhem, zoveel mogelijk in de wijk waar het kind woont. Dit vraagt van onze scholen een nauwe samenwerking en aanvulling zodat er diversiteit aan Passend Onderwijs is. 

Beide stichtingen werken dan ook nauw samen als DeBasisFluvius en ontwikkelen samen eenduidig beleid. In het beleidsplan is uiteengezet wat wij de komende jaren samen willen bereiken. 

Naast de tekstversie van het beleidsplan maken wij ook korte documentaires, waarin wij laten zien waar onze scholen mee bezig zijn op de aandachtsgebieden als Vakmanschap van de Leerkracht, Diversiteit, Eigentijds Onderwijs en Onderwijs anders organiseren.  Dit is een serie met de naam Achterkant van de strategie. Je kunt deze hier bekijken of op ons YouTube-kanaal DeBasisFluvius. Op ons kanaal delen wij ook andere filmpjes over bijvoorbeeld de animatieworkshop, CLC - iXperium. 

Achterkant van de Strategie: Vakmanschap van de leerkracht